TOIMITUSEHDOT

1. Toimitusaika

Kirjojen ja muiden tuotteiden normaali toimitusaika on 2-7 arkipäivää. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään. 

Digitaaliset kuvatiedostot toimitetaan latauslinkin kautta heti, kun maksutapahtuma on suoritettu onnistuneesti. Latauslinkki on voimassa viikon maksutapahtumasta. Emme toimita paperisia valokuvatulosteita.

2. Asiakkaan vastuut ja velvollisuudet valokuvien käytössä

a) Asiakas vastaa kuvien käyttöyhteyden laillisuudesta ja kuvien julkaisuun liittyvien lupien ja suostumusten hankkimisesta sekä yleisen käytännön ja hyvien tapojen noudattamisesta kuvia julkaistessaan. Samoin asiakas vastaa lupien hankkimisesta kuvissa esiintyvien henkilöiden, teosten ja tavaramerkkien osalta.
b) Käyttöoikeuden myöntämistä varten asiakkaan on ilmoitettava kuvan käyttötapa, julkaisu tai mainosväline sekä loppukäyttäjä.
c) Uusinta- tai lisäkäytöstä on ilmoitettava etukäteen Tahdolle.
d) Digitaaliset kuvatiedostot on tuhottava välittömästi käytön jälkeen, eikä niitä saa arkistoida.

3. Ohjeita ja rajoituksia kuvan julkaisuun
a) Kuvia julkaistaessa on mainittava kuvalähteenä valokuvaajan nimi ja TAHTO / Urheilumuseo.
b) Kuvia ei saa muokata ilman lupaa.
c) Kuvan maksimijulkaisukoko verkkosivuilla on 900×1200 pikseliä.

4. Toimitustavat
Tilatut kirjat ja muut tuotteet voidaan toimittaa seuraavasti:
• Normaali toimitus, pakettina lähimpään postitoimipisteeseen 5,90 €
• Tuotteen nouto veloituksetta Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHDON (TAHTO) museokaupan toimipisteestä, osoite sivun alalaidassa. Aukioloajat ovat ma–pe klo 8.00–18.00. Toimisto avoinna klo 8–16.

Valokuvat toimitetaan latauslinkin kautta heti, kun maksutapahtuma on suoritettu onnistuneesti.

5. Maksutavat
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan, TAHTOON.

Mikäli maksat Paytrail Oy:n maksutapojen kautta, TAHTO toimii ja vastaa ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoinnista, toimittaa tuotteet ostajalle sekä vastaa mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Paytrail Oyj:lle. Kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille, joka on maksun saaja. Paytrailin asiakaspalvelu palvelee kuluttajia 2.1.2019 lähtien 24/7 numerossa 020 718 1820.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1820
www.paytrail.com

Lisäksi maksun voi suorittaa PayPal maksunvälityspalvelun kautta.

6. Palautusoikeus

Kuluttajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus palauttaa tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen/tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä pois lukien. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, alkuperäisissä pakkauksissa, alkuperäisessä kunnossa. Palautuksista tulee aina ilmoittaa etukäteen sähköpostitse osoitteeseen tahto@tahto.com tai puhelimitse 09-434 2250. Ilmoita myös tilinumero mihin haluat ostosumman palautettavan. Toimituskuluja emme palauta. Tuotteen palautus osoitteeseen kohdassa 11. annettuun osoitteeseen.

7. Tilauksen peruminen 
Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa sähköpostilla tahto@tahto.com tai soittamalla 09-434 2250 (ma–pe 9-16). Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös TAHTO pidättää oikeuden tilauksen perumiseen.

8. Reklamaatio
Virheellisistä tai vaurioituneista tuotteista tulee ilmoittaa kohtuullisessa ajassa sähköpostilla tahto@tahto.com soittamalla 09-434 2250 (ma-pe 9-16) tai postitse osoitteeseen Urheilun ja liikunnan kultuurikeskus TAHTO , Paavo Nurmen tie 1, 00250 Helsinki. Digitaalista tuotetta koskevat huomautukset on tehtävä heti, kun kuvat on vastaanotettu.

9. Ylivoimainen este
TAHDON verkkokauppa ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy TAHDON verkkokaupan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta TAHDON verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

10. Riitojen ratkaisu
Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

11. Yhteystiedot
Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO
Verkkokauppa
Paavo Nurmentie 1
00250 Helsinki
tahto@tahto.com